Skip links

AST Zeeland feliciteert Faasse Transport met overwinning

AST Zeeland feliciteert Faasse Transport met overwinning

Ieder jaar weer organiseert Truckstar de bekende Mooiste Truck van Nederland verkiezen. De vakkundige jury had het ook dit jaar weer lastig, maar dit jaar valt er een klant van AST Zeeland in de prijzen. Wij feliciteren het hele team van Faasse Transport met de overwinning van deze prachtige prijs.

De jury van Truckstar over Faasse Transport: “Derde plaats: Scania R650 van Faasse Transport. Volgens de jury is op deze driekleurige Zeeuw niet bezuinigd. De truck heeft een hele bijzondere kleurstelling. Voorzien van unieke details, zo komt de airbrush molen op de achterzijde terug in het interieur. Er is heel erg gelet op functionaliteit en afwerking.”

Bekijk hier alle winnaars

Leave a comment