Skip links

Iveco Light Range

Alex

Alex Traas

Accountmanager

Samen ontdekken waar uw wensen liggen. Ik ben uw eerste aanspreekpunt voor uw nieuwe Iveco Daily. Neem contact met mij op via alex.traas@astzeeland.nl of 06-37386657 om een vrijblijvende een afspraak te maken.

Iveco Light Range

De nieuwe IVECO Daily bedrijfswagen komt met innovatieve en slimme oplossingen, waardoor het uw betrouwbare partner wordt in het behalen van zakelijk succes. De revolutionaire AIR-PRO-technologie markeert een baanbrekende ontwikkeling in de sector. Met zijn geavanceerde pneumatische vering en intelligente elektronische besturing, eenvoudig te bedienen via een joystick in de cabine, wordt uw rijervaring verbeterd, wordt zowel u als uw lading beschermd, en past de wagen zich aan aan uw werkzaamheden.

Daarnaast biedt de nieuwe IVECO Daily bedrijfswagen, als de eerste in zijn klasse met zitkussens, rugleuning en hoofdsteunen van traagschuim, u de mogelijkheid van spraakgestuurde interactie met uw voertuig. Het blijft voorop lopen in connectiviteit, met een groeiend assortiment sterk gepersonaliseerde diensten die nauw aansluiten op uw gebruik van het voertuig en uw specifieke behoeften.

Absoluut geschikt voor de meeste klussen

Met de nieuwe IVECO Daily kunt u zelfs de meest uitdagende taken snel en efficiënt afhandelen. Hiermee bespaart u tijd, verhoogt u uw winstgevendheid en draagt u bij aan het behoud van het milieu.

Levenslang de beste prestaties

U kunt altijd vertrouwen op de Daily om topprestaties in zijn klasse te leveren, dag na dag, jaar na jaar. Met zijn geavanceerde transmissie en krachtige motor, biedt de Daily uitstekende brandstofefficiëntie en lage totale kosten gedurende zijn levensduur.

IVECO