Skip links

Iveco

U staat als klant centraal

Bent u op zoek naar vernieuwing of uitbreiding van uw wagenpark? Bij AST Zeeland zijn we gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van de nieuwste modellen en gebruikte voertuigen van IVECO.

Alle Daily's

Vooruitstrevend in Duurzame Mobiliteit en Klantgerichte Oplossingen

IVECO, een van de voornaamste wereldwijde spelers in de transportsector, heeft als missie om de meest betrouwbare en flexibele partner te zijn voor haar klanten. Ze ondersteunt hen bij het efficiënt beheren van hun activiteiten door betrouwbare, duurzame en slimme mobiliteitsoplossingen aan te bieden. Samenwerking met klanten en het stimuleren van buitengewone transformatie in de industrie staan centraal in hun streven naar vooruitgang.

Met productiefaciliteiten in zeven landen wereldwijd, verspreid over Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika, produceert IVECO voertuigen die zijn uitgerust met geavanceerde technologieën. Met meer dan 4.200 verkoop- en servicepunten in meer dan 160 landen, biedt IVECO technische ondersteuning waar ter wereld hun voertuigen actief zijn.

Gedreven door hun toewijding aan duurzaamheid, heeft IVECO meer dan 40 jaar lang voorop gelopen in de ontwikkeling van ecologische technologieën. Met een focus op onderzoek en investeringen in alternatieve energieën gedurende meer dan twee decennia, blijft IVECO zich inzetten om de transportindustrie te decarboniseren. Hun aanpak omvat een breed scala aan energiebronnen, zoals biotechnologie, methaan, elektrische batterijen en brandstofcellen.