Skip links

Scania Trucks

PauldeRijkeScania

Paul de Rijke

Salesmanager

Door mijn jaren lange ervaring in de truckbranche ben ik instaat samen met u de juiste configuratie samen te stellen voor uw transport vraagstuk. Neem contact met mij op via paul.de.rijke@scania.com of 06-13696681 om een vrijblijvende een afspraak te maken.

De Toekomst Persoonlijker Maken

Bij Scania draait alles om het creëren van oplossingen die perfect passen bij de behoeften van transporteurs. Samen met AST Zeeland streven we ernaar om niet alleen de efficiëntie en prestaties te verbeteren, maar ook om een positieve impact op het milieu te hebben. We zien het als onze missie om onze klanten te ondersteunen bij het vergroten van hun winstgevendheid.

49.000 Toegewijde Scania medewerkers wereldwijd

Met een wereldwijd team van 18.400 verkoop- en servicemedewerkers, verspreid over 100 landen, bevinden ze zich in een unieke positie om onze klanten te ondersteunen. Het hoofdkantoor van Scania, gevestigd in Södertälje, vormt het kloppende hart van onze wereldwijde activiteiten.

Toegewijd aan Innovatie

De 3.500 medewerkers van Scania op de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling zijn gepassioneerd bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige producten en oplossingen. Ze streven ernaar om snel te reageren op de specifieke eisen van onze klanten, van het eerste idee tot de daadwerkelijke implementatie.

Service Overal ter Wereld

Met een centrale inkoopafdeling in Södertälje en kantoren in Zuid-Amerika, India, Rusland en China, zijn ze altijd dichtbij om de behoeften van onze klanten te begrijpen. Het onderdelenmagazijnen in Opglabbeek, Singapore en Vinhedo, Brazilië, zorgen ervoor dat we snel en efficiënt kunnen voorzien in de wereldwijde vraag naar Scania-producten.

Ons Aanbod

Scania is veel meer dan een leverancier van trucks die optimaal presteren. Scania werkt ook met u samen om uw bedrijfskosten te minimaliseren, uw bedrijfstijd te maximaliseren en uw chauffeurs veilig en comfortabel te laten rijden en alert te houden.

Scania S-serie

De nieuwe S-serie legt de lat hoger voor chauffeurscomfort op lange ritten. Ontdek een speciaal ontworpen luxe interieur met veel leefruimte. De vlakke vloer, uitgebreide opbergmogelijkheden en het uitstekende zicht vanaf de chauffeurspositie dragen bij tot het unieke karakter.

Meer Info

Scania V8-serie

De nieuwe V8 is een ware koploper in het segment en de nieuwe norm voor de sector. Het is de perfecte keus voor bedrijven die behoefte hebben aan de efficiëntie, het vermogen en de prestaties die alleen een Scania V8 kan leveren. Zo geven we u de mogelijkheid
om u te richten op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Meer Info

Scania XT-serie

De Scania XT-serie is gebaseerd op meer dan honderd jaar ervaring en is klaar om de zwaarste uitdagingen aan te gaan. De XT-serie van Scania kan speciaal worden aangepast om het hoofd te bieden aan uitdagende omstandigheden, uptime veilig te stellen en de productiviteit te verhogen, zodat u een winstgevend bedrijf kunt runnen.

Meer Info

Scania L-serie

Net als uw bedrijf is ook de stad waarin u werkt uniek. Rijden in de stad gaat gepaard met veel optrekken en remmen, vaak in en uit de cabine klimmen en constant op uw hoede moeten zijn voor andere voertuigen en voetgangers in het verkeer om u heen. De Scania L-serie is doelgericht ontworpen voor het drukke verkeer in de stad.

Meer Info

Scania P-serie

Met de trucks uit de P-serie krijgt u een cabine met laag gewicht en uitstekend zicht, en flexibele rijeigenschappen die aansluiten op uw specifieke behoeften. De P-serie is onze meest veelzijdige cabineserie: ideaal voor stedelijke en regionale bedrijfsactiviteiten en beproefd voor bouw- en andere veeleisende omstandigheden.

Meer Info

Scania G-serie

De vrachtwagens uit de G-serie zijn uiterst flexibel, met zeer goede rijeigenschappen en een uitstekend zicht. De eersteklas allround cabine is helemaal uitgebalanceerd, en met een uitgebreide reeks opties kunt u uw G-serie nu tot in perfectie op maat afstemmen op uw specifieke zakelijke behoeften.

Meer Info

Scania R-serie

Het is geen tegenstrijdigheid. De opvallende R-cabine is steviger maar eleganter dan ooit. Wen er maar alvast aan dat u zult opvallen met de atletische vormen die bijzonder geschikt zijn voor langeafstandstransport. De R-serie is volhardend, veelzijdig en de perfecte keuze voor uw leven op de weg.

Meer Info

Scania E-trucks

Bent u op zoek naar een elektrische truck? Scania verzorgt hybride rijden én volledig elektrisch rijden voor uw transportbedrijf. Onze batterij elektrische truck maakt 100% emissievrije activiteiten mogelijk. Dat is voornamelijk ideaal voor transport naar emissie-vrije zones.

Meer Info