Skip links

Kotra Logistics in het nieuw

Kotra Logistics in het nieuw

Kotra Logistics, partner in vervoer, opslag en handling van verse en diepgevroren levensmiddelen, distribueert dagelijks vanuit volgens HACCP-normen geconditioneerde distributiecentra in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België voor opdrachtgevers uit alle werelddelen. Dag en nacht is een up to date wagenpark (± 300 eenheden) onderweg in Europa.

Voor het gloednieuwe hoofdkantoor aan de Krab 10 te Yerseke leverde wij afgelopen week deze nieuwe Scania 460R af aan Erik de Koeijer directeur/eigenaar van Kotra Logistics. Deze Scania welke is voorzien van de nieuwe Scania 13-liter aandrijflijn is onderdeel van een complete deal van 60 eenheden verspreid over 2022/2023.

Jaren lange relatie met Scania dealer AST Zeeland.

Kotra Logistics kiest voor AST Zeeland vanwege de goede services, het meedenken in onze transport behoefte, korte lijnen, flexibiliteit, betrouwbaarheid.

Deze punten zorgen ervoor dat wij al een jarenlange werkrelatie met elkaar hebben.

De nieuwe Scania Super 13-liter aandrijflijn stelt nieuwe normen voor zuinig transport. Welke bij Kotra Logistics al direct resulteerde in brandstof besparing ten opzichten van de vorige 13liter motoren. Met een ongeëvenaarde brandstofbesparing van 8% op de aandrijflijn is de nieuwe reeks motoren met verminderde emissies klaar om de transportsector door een decennium van zware operationele uitdagingen te leiden. Met superieure rijeigenschappen, een uitgebreid vermogensbereik tot 560 pk en een uitstekende technische robuustheid is de Scania Super 13-liter motor ontworpen om uw bedrijf voorbij de transportuitdagingen van morgen helpen. De toekomst is dichterbij dan u denkt. De toekomst is Super

Leave a comment